25 Aralık 2009 Cuma

Beşiktaşlıya İki Cihanda Rahat Yok...

Kongre artık Beşiktaş için oldu Kongren. İnsanlar kongrenin ismini bile ağzına alamaz oldu. Türkiye trübünlerinin en demokratik taraftarları olarak övüneduralım, iş icraata gelince ortalıkta kaos kol geziyor. İnsanların görüşlerine bu kadar dem vurduğu bir ortamda da üçkağıt eksik olmuyor.


Genel çoğunluğun görüşünün bastırıldığı bir kurumdan bahsediyoruz. Bir grup apaçi, tüm iyi niyetli, saf Beşiktaşlıları susturmuş durumda. Seçim uğruna bu kadar çirkinleşebilen bir iktidarın, şimdide ortalıkta dolaşan listelerine tanıklık ediyoruz. İş öyle bir boyuta gelmiş ki, ebediyetine kavuşmuşlardan bile menfaat çıkarma hesapları yapılmakta. 2742 No'lu kongre üyesi rahmetli Orhan Yüceer'in oğlu Ahmet Yüceer, oy kullanabilmek için aidatını yatırmaya gidiyor. Ancak bir bakıyor ki kendisininle birlikte babasının da aidatları esrarengiz kimseler tarafından ödenmiş. Ben böyle bir durumla karşılaşsam nasıl bir tepki verirdim bilemiyorum ama Orhan Baba'nın kemiklerinin sızladığı kesin. Benim de ciğerim yanıyor. Sevdamız gözler önünde eriyor, eritiliyor...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bize 3 cihan olsa ordada rahat olmaz ki...biz zorluklar içinde, kanserlerle cebelleşerek yaşadık hayatın coğunu..o kadar halktanızki, onumuzde eriyen aşkımıza, battaniye atacak gücümüz paramız yok..o yuzden oyları baska seylerın sevdalıları atıyor..

bahadır.