11 Kasım 2009 Çarşamba

Yazacak Birşey Yok

Beşiktaş 5 maç üst üste kazanıyormuş. Kalesini gole kapatmış. Zirveye doğru tırmanıyormuş. Sor bana memnunmuyum, tabikide hayır. Evde internetin bana yaptığı kahpeliktende kaynaklanarak uzun süredir takip edemiyorum blogları. Bugün baktım kimse yazacak birşey bulamamış olacakki aynı şeylerin üzerinden geçilip durulmuş. Hakan deniliyor bu maçta geçen hafta da İsmail'di sahnede. Ama bu süre zarfında yazılacak hiçbirşeyin olmadığına kanaat getirdim. 6 defans yapan, üst üste 3 pas yapamayan bir takım hakkında nelerden bahsedilebilir ki. Cumartesi Akatlarda başlamıştı yolculuğum. İşte orada Beşiktaş'a dağir birşeylere rastledım. Giydiği formanın önemini kavramış sporcular oraya giden bir avuç taraftara kendilerini beğendirmek için(birazda onları uzun süre yalnız bıraktığımızdan mütevellit sitemkar...) tüm yeteneklerini sergiliyorlardı. Barış çubuğunu da onlar uzatıyorlardı, sevinçlerini taraftarla paylaşarak. Sıcaktı işte çokta samimi. Bu pazar Efes maçı var. Bu maçta tribünleri tıka basa doldurmalıyız. Bu sene bir umut ışığı doğdu bize. Yönetim çomak sokmadığı müddetçe bu takım bütün Beşiktaşlıları heyecanlandıracaktır.

3 yorum:

Atilla Nesipoğlu dedi ki...

bende bu aralar nete giremiyorum ama mail kutumda gördüm bentder süper golcü demişsim banada yorumcu değil = ) ama peşindeym her gol kaçırdığında bentder burdaym artk =)

Atilla Nesipoğlu dedi ki...

bu arada bjk-efes maçını iple çekiyorum.Sezonun gidişatını belirleyecek.Artık Efes'le değil BJK la Galatasaray'la final oynamak istiyoruz...

kkskblog dedi ki...

Her zaman beklerim. Veremeyeceğimiz hesabımız yoktur :D