19 Eylül 2009 Cumartesi

Arefe

Bir mübarek ramazan ayını daha nihayetlendiriyoruz. Bu ay vasıtasıyla Allah kullarının nefislerini sınarmış. Biz Beşiktaşlılar bu sınavı pekiyi alarak geçtik. Ramazan ayı boyunca oynanan 4 maçta 0 gol. Dile kolay. Ölüm orucu tutsan bu kadar olur. Pençesiz Kartal taraftarın nefsini iyice körertti bu dönemde.

'Beşiktaş mübarek takımdır,her kutsal gecede maçı olur' lafı da Kadir gecesi oynanan Manchester maçıyla tekrar kulaklarıma çalındı. Clube brugge maçı vardı vakti zamanında. Papa gelmişti İstanbul'a. O zamanda maç vardı. (Ne alakaysa)

Önümüz bayram. Yine mübarek bir arefe gecesi ibadetgahımız İnönü'de oynanacak bir kayseri maçı. Geçen sene şampiyonluk şarkılarının yüksek sesle söylenmeye başladığı maçtı kayseri maçı. Ramazanın son gününde ' HURMA' ile açacağız orucumuzu. O mağlum olaydan sonra recem memur ve süleyman hurmayla taraftar ilk kez kucaklaşacak! Tipik bir anadolu takımı maçından bir basamak daha atmosferi yüksek bir karşılaşma.

Ramazanın acısını bayramın ilk günü bir kavanoz şeker yiyen çocukların iştahıyla maça çıkacağını düşünüyorum Kara Kartalların. Öyle istekli öyle arzulu. Ve olmadığı kadar üretken olucaklar gol yollarında. Şeytanın bacağının kırılacağı maç bu maç ve bu maçtan sonra bambaşka bir Beşiktaş izleyeceğiz.

1 yorum:

siyah beyaz ölüm yaşam dedi ki...

BİR SAĞA BAKSAM BİR SOLA BAKSAM BEŞİKTAŞIM SEN YOKSAN EĞER.MAHVOLRUM BEN KAHROLURUM BEN HERŞEYİM SEN OLMUŞSUN MEĞER!!!