6 Ekim 2010 Çarşamba

Schuster'in en zor sınavı!


Bir uçak filosunun hızı, en yavaş uçağının hızı kadardır demişler... Geçtiğimiz haftayı puan anlamında zararla kapatan Beşiktaş, Quaresma'dan sonra Guti'den gelen sakatlık haberiyle sarsıldı. Bir başka deyişle Beşiktaş filosunun en hızlı jetlerini kaybetmiş oldu.

Guti ve Quaresma gibi yıldızların yokluğunda kazanılacak 3 puan tabii ki çok sevindirici olur ancak benim asıl ilgiyle beklediğim husus bu iki yıldızın yokluğunda diğer oyuncuların göstereceği reaksiyon. Schuster acaba hepimizin dillendirdiği üzere göze hoş gelen, organize hücum futbolunu tüm futbolcularına ezberletebilmiş mi, yoksa o tadı damaklarda kalan, seyir zevki yüksek futbol bu iki futbolcunun gelişiyle esen bir bahar rüzgarı mıydı? Bu sorunun cevabı yanıt bulacak Manisa karşısında.

Geçtiğimiz sezon okyanusu geçip, derede boğulmuştuk. Şuan özellikle Avrupa'da su kanallarını aştık ve açık denize çıkmış olduk. Önümüzdeki cumartesi günü İnönü'de oynanacak veya oynanamayacak iyi futbol, bizim daha kaç deniz mili gideceğimizi belli edecek çok önemli bir gösterge olacak.

Hiç yorum yok: