11 Ekim 2009 Pazar

Ey Beşiktaşlı !

Birinci Vazifen Beşiktaş Onurunu, Şerefini, Duruşunu ilelebet muhafaza ve müdafa etmektir. Asi Ruhunun ve Aykırı duruşunun yegane temeli budur. Bu temel senin en kıymetli hazinendir. Kötü gününde seni bu hazinenden mahrum etmek isteyecek DAHİLİ ve harici bedhahların olacaktır! Bir gün, Beşiktaş ve Tribününü müdafa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için içinde bulunduğun imkan ve şeraiti düşünmeyeceksin. Bu imkan ve şerait çok namüsait bir mahiyette tenazür edebilir. Bağımsızlığına ve onuruna kastedecek düşmanların seni can evinden vurabilir.

Cebren ve hile ile KAPALININ bütün köşeleri zaptedilmiş, takım elbiseli ajanlar arana sızdırılmış, kulüp içten içe baltalanmış olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, kulübün dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini,diğer tüm insani davranışlarından üstün görüp, üzerlerinde oturdukları tahta güvenerek yerine getirmiş olabilirler. Taraftar yönetim karşısında fakr-u zaruret içerisine düşmüş olabilir.

Ey Asi Kartallar! İşte; bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen Beşiktaşın geleceğini kurtarmak, babandan devraldığın bayrağı, çocuğuna kıvançla bırakmaktır. Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur !

1 yorum:

The Eagle Abroad dedi ki...

Tek kelime ile mükemmel, isninle blogumdan buraya link verecegim...