6 Aralık 2010 Pazartesi

Ermeni kalmak...

Fasulyenin de kendini nimetten sayması hesabı, bünyelerinde olağanüstü gaz yapan şampiyonlukları ve uydurma bir tarih yaratma peşine düşen amaçsız bir topluluktan ibaret oluşlarının dışa vurumunda bugün tarihi bir ders aldılar... Boş bir tarlaya ne ekersen onu biçersin demişler. Kin ve öfke ektikleri suni tarihlerinde bugün acı bir final yaşadılar. Ölene kadar unutamayacakları bir acı biçtiler. O kadar suniler ki; Bursa şehrinin Osmanlı başkentliğini yaptığı sırada portakalda vitamin olan bursasporlular, anti bizans bayraktarlığı yapıyorlar. Üstelik saraya ev sahipliği yapan Beşiktaş semtine ve kökleri Osmanlı gençlerine dayanan adı 'Arabacı takımı' Beşiktaş'a karşı. Yaptıkları tezahüratlar ise tam bir fiyasko: Ermeni köpekler Beşiktaş'ı destekler...

bursa-Beşiktaş husumeti? Ne kadar da kulağa tanıdık geliyor. Heh şimdi buldum;

1960'lı yılların ikinci yarısından itibaren, çeşitli ülkelerde yerleşik olan Ermeni grupların, Türkiye aleyhine başlattıkları karalama kampanyaları ile varlığını hissettiren sözde Ermeni sorunu, 1973'den sonra "Kanlı Ermeni Terörizmi"ne dönüşmüştür. 23 Eylül 1991'de bağımsızlığını ilan eden Ermenistan Cumhuriyeti, Türkiye'ye yönelik "sözde soykırım" iddialarını bir devlet politikası haline getirmiştir. Ermeniler, zulme ve haksızlığa uğramış bir toplum imajı yaratarak, dünya kamuoyunu başta ABD ve Fransa olmak üzere belli başlı devletleri ve uluslararası kuruluşları, Ermeni davası lehine çekmeye çalışmaktadır.

Dolmabahçe'de yaşadığınız tarihi hezimete müthiş bir haz duyarak şahitlik ettik. Texas-Tommiks'te ZAGOR olmak, gözlerini kan bürümüş ibnelerin götünden kan almak... İçerde dışarda unutulmaz bir gündü. Şimdi siz de kader ortağınız Ermeniler gibi tarihin tozlu sayfalarında kaybolmaya mahkumsunuz.

Hiç yorum yok: